Invitaţie concurs "Poezia minţii" 2019

21 November 2019

ÎN ATENȚIA DIRECTORILOR ȘI A PROFESORILOR DE LIMBA ROMÂNĂ ȘI MATEMATICĂ

Școala Gimnazială „Dacia”, Tg. Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează în data de 7 decembrie 2019, începând cu ora 9:00, a doua ediție a Concursului Județean de Limba română și Matematică Poezia minții. Concursul se adresează elevilor din clasele IV- VIII și se desfășoară pe trei niveluri:

nivelul I- clasa a IV-a

nivelul al II-lea- clasele V-VI

nivelul al III-lea- clasele VII-VIII.

Programa de concurs cuprinde conținuturile anilor anteriori la care se adaugă materia parcursă în acest semestru, până la data desfășurării concursului.

Subiectele din anul 2018 și modele de subiecte se pot găsi pe site-ul Școlii Gimnaziale „Dacia” www.gimnaziuldaciams.ro la secțiunea Concursul Județean „Poezia minții”.

Concursul se va desfășura la Școala Gimnazială „Dacia”, Tg. Mureș, corpul de clădire B din strada Tudor Vladimirescu, nr. 122. Înscrierea se face până în data de 29 noiembrie 2019, ora 18, accesând link-ul

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ge6DrTyCFVsthvGFzxmhz5nGXolrjHmI7a-oRyreOgA/edit#gid=0  

Școlile participante pot înscrie un număr de maxim 6 elevi/ nivel de studiu. Din cadrul școlii organizatoare pot fi înscriși 6-8 elevi/ nivel de studiu. De asemenea, chiar dacă se depășește numărul maxim admis de elevi dintr-o școală, pot participa și elevii care frecventează cursurile de pregătire din cadrul Centrului de Excelență la Matematică.

Elevii vor fi prezenți la centrul de concurs la ora 8:30. Probele se desfășoară în intervalul 9:00-11:30 (60 de minute fiecare probă și 15 minute pauză). Fiecare școală care are elevi participanți este rugată să desemneze câte un profesor evaluator pentru fiecare disciplină de concurs. Profesorii evaluatori vor fi prezenți sâmbătă, 7 decembrie 2019, ora 12:30 la Școala Gimnazială „Dacia”, corpul de clădire B.

       Rezultatele concursului vor fi afișate la centrul de concurs, pe site-ul școlii organizatoare www.gimnaziuldaciams.ro și pe cel al ISJ Mureș. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 13, la Școala Gimnazială „Dacia”, corpul de clădire B.

                                                         

            Director,
Prof. Șanta Mihaela Gabriela