Invitaţie concurs "Poezia minţii"

26 November 2018

ÎN ATENȚIA DIRECTORILOR ȘI A PROFESORILOR DE LIMBA ROMÂNĂ ȘI MATEMATICĂ

 

 

Școala Gimnazială „Dacia”, Tg. Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează în data de 8 decembrie 2018, începând cu ora 9:00, prima ediție a Concursului Județean de Limba română și Matematică Poezia minții. Concursul se adresează elevilor din clasele IV- VIII și se desfășoară pe trei niveluri:

nivelul I- clasa a IV-a

nivelul al II-lea- clasele V-VI

nivelul al III-lea- clasele VII-VIII.

Programa de concurs cuprinde conținuturile anilor anteriori la care se adaugă materia parcursă în acest semestru, până la data desfășurării concursului.

Concursul se va desfășura la Școala Gimnazială „Dacia”, Tg. Mureș, corpul de clădire B din strada Tudor Vladimirescu, nr. 122. Înscrierea se face până în data de 28 noiembrie 2018, ora 12, accesând link-ul

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cvTsDLUDUMeeqyMvA7HBLnDdXh2m96vW25DUYGg3IoI/edit#gid=0  

Școlile participante pot înscrie un număr de maxim 6 elevi/ nivel de studiu. Din cadrul școlii organizatoare pot fi înscriși 6-8 elevi/ nivel de studiu. De asemenea, chiar dacă se depășește numărul maxim admis de elevi dintr-o școală, pot participa și elevii care frecventează cursurile de pregătire din cadrul Centrului de Excelență la Matematică.

Elevii vor fi prezenți la centrul de concurs la ora 8:30. Probele se desfășoară în intervalul 9:00-11:00. Fiecare școală care are elevi participanți este rugată să desemneze câte un profesor evaluator pentru fiecare disciplină de concurs. Profesorii evaluatori vor fi prezenți sâmbătă, 8 decembrie 2018, ora 11:30 la Școala gimnazială „Dacia”, corpul de clădire B.

            Rezultatele concursului vor fi afișate la centrul de concurs, pe site-ul școlii organizatoare www.gimnaziuldaciams.ro și pe cel al ISJ Mureș. Festivitatea de premiere va avea loc luni, 17 decembrie 2018, de la ora 13, la Școala Gimnazială „Dacia”, corpul de clădire B.

 

                                                           

 

Director,

Prof. Șanta Mihaela Gabriela